­

Kvalitet i alt hvad vi gør!

Vi tænker kvalitet ind i hele vores hverdag i hvilken som helst kontakt vi har med vores samarbejdspartnere – om det er kunde, leverandør eller medarbejder.

 • stantræk
  Permalink
  Gallery

  Kvalitetscertificering

  Stantræk er kvalitetscertificeret efter den internationalt anerkendte standard DS/EN ISO 9001:2015. Og vi bruger værktøjerne PPAP niveau 5, FMEA og 8D rapportering inden for Automotive TS16949.

Kvalitetscertificering

Stantræk er kvalitetscertificeret efter den internationalt anerkendte standard DS/EN ISO 9001:2015.

Og vi bruger værktøjerne PPAP niveau 5, FMEA og 8D rapportering inden for Automotive TS16949.

Miljøcertificering

Stantræk er certificeret i henhold til den internationale standard DS/EN ISO 14001:2015.

Vi har også opnået en grøn Smiley fra Arbejdstilsynet.

 • 500x500 Maalerum02
  Permalink
  Gallery

  Automotive TS16949

  Stantræk bruger værktøjerne PPAP niveau 5, FMEA og 8D rapportering inden for Automotive TS16949 – udover at vi naturligvis er kvalitetscertificeret efter DS/EN ISO 9001:2008.

Automotive TS16949

Stantræk bruger værktøjerne PPAP niveau 5, FMEA og 8D rapportering inden for Automotive TS16949 – udover at vi naturligvis er kvalitetscertificeret efter DS/EN ISO 9001:2008.

 • 500x500 Virksomhedssystemet01
  Permalink
  Gallery

  Digitalt virksomhedssystem

  Hos os hedder ledelseshåndbogen vores “virksomhedssystem” – for certificeringerne og de deraf afledte procesbeskrivelser mv. vedkommer alle virksomhedens medarbejdere. Stantræks virksomhedssystem er digitalt tilgængeligt for alle i virksomheden.

Digitalt virksomhedssystem

Hos os hedder ledelseshåndbogen vores “virksomhedssystem” – for certificeringerne og de deraf afledte procesbeskrivelser mv. vedkommer alle virksomhedens medarbejdere.

Stantræks virksomhedssystem er digitalt tilgængeligt for alle i virksomheden.

 • 500x500 Papirløs produktion
  Permalink
  Gallery

  Papirløs produktion

  Papirløs produktion betyder større overblik og bedre forudsætninger for at planlægge arbejdsdagen – både for planlæggeren og operatøren. Styklister, arbejdsbeskrivelser, kontrolmålinger og færdigmeldinger af processer på alle niveauer i produktionen er digitaliseret og tilgængelige via PC og tablets overalt i produktionsområdet.

Papirløs produktion

Papirløs produktion betyder større overblik og bedre forudsætninger for at planlægge arbejdsdagen – både for planlæggeren og operatøren.

Styklister, arbejdsbeskrivelser, kontrolmålinger og færdigmeldinger af processer på alle niveauer i produktionen er digitaliseret og tilgængelige via PC og tablets overalt i produktionsområdet.

 • 500x500 Maalestation01
  Permalink
  Gallery

  Dataopsamling af kontrolmålinger

  De digitaliserede produktionsordrer i vores papirløse produktion indeholder kontrolinstruktioner, som angiver kritiske mål og tolerancer. Her kan vores operatører se præcist, hvor og hvor ofte de skal lave kontrolmålinger. Kontrolmålinger bliver registreret digitalt, og det gør, at vi har fuld sporbarhed af kvalitetsmålinger ned på den enkelte produktionsordres operation.

Dataopsamling af kontrolmålinger

De digitaliserede produktionsordrer i vores papirløse produktion indeholder kontrolinstruktioner, som angiver kritiske mål og tolerancer. Her kan vores operatører se præcist, hvor og hvor ofte de skal lave kontrolmålinger.

Kontrolmålinger bliver registreret digitalt, og det gør, at vi har fuld sporbarhed af kvalitetsmålinger ned på den enkelte produktionsordres operation.

 • Stantraek01
  Permalink
  Gallery

  Optisk måling

  Særligt til den første produktionsordrer med PPAP-dokumentation bruger vi vores optiske målemaskine. Men vi bruger den også til løbende proceskontrol af udvalgte emner fra vores høj-volumen produktion, hvor der er snævre tolerancer.

Optisk måling

Særligt til den første produktionsordrer med PPAP-dokumentation bruger vi vores optiske målemaskine.

Men vi bruger den også til løbende proceskontrol af udvalgte emner fra vores høj-volumen produktion, hvor der er snævre tolerancer.

 • 500x500 SPCmaalinger02
  Permalink
  Gallery

  SPC-målinger

  Kundespecificerede emner med snævre tolerancer kræver særligt måleudstyr og en øget kvalitetsmæssig overvågning. Stantræk har SPC-software og tilhørende måleudstyr til elektronisk opsamling af målinger fra fx induktive taster og trådløse mikrometerskruer.

SPC-målinger

Kundespecificerede emner med snævre tolerancer kræver særligt måleudstyr og en øget kvalitetsmæssig overvågning.

Stantræk har SPC-software og tilhørende måleudstyr til elektronisk opsamling af målinger fra fx induktive taster og trådløse mikrometerskruer.