­

Vi tager rådgivning seriøst!

Vores ingeniører og teknikere rådgiver gerne inden for udformning og finish på emner – eller hjælper med re-design af eksisterende for et bedre og prisbilligere emne.

Produktkapaciteten spænder bredt, og vi kan være med i hele processen – fra specialfremstilling af prototype til det færdige, gennemtestede produkt.

Her er vores viden om mulighederne med den nyeste teknologi i produktionen – og vores erfaring med råmaterialer og komplementære processer – af essentiel betydning.

 • 500x500 Optimering - produkt01
  Permalink
  Gallery

  Re-design

  Det giver god mening at invitere Stantræk med til dialog, hvis I har et emne, I vil re-designe. Vi bruger den nyeste teknologi i produktionen – og vi ved, hvad vores nyeste maskiner kan. Og det er ikke så lidt!

Re-design

Det giver god mening at invitere Stantræk med til dialog, hvis I har et emne, I vil re-designe.

Vi bruger den nyeste teknologi i produktionen – og vi ved, hvad vores nyeste maskiner kan. Og det er ikke så lidt!

 • 500x500 Emne04
  Permalink
  Gallery

  Optimering

  Stantræk arbejder proaktivt og optimerer processerne i produktionen, hvor det er muligt. Herved sikrer vi konkurrencedygtige emner! Vidste du, at vi kan producere mange emner færdige i vores fuldautomatiske stansecenter?

Optimering

Stantræk arbejder proaktivt og optimerer processerne i produktionen, hvor det er muligt. Herved sikrer vi konkurrencedygtige emner!

Vidste du, at vi kan producere mange emner færdige i vores fuldautomatiske stansecenter?

 • 500x500 Emne05
  Permalink
  Gallery

  Prototyper

  Stantræk er med i hele processen – fra specialfremstilling af prototype til det færdige, gennemtestede og produktionsmodnede emne. Vi rådgiver gerne inden for udformning og finish på emner samt valg af råvare!

Prototyper

Stantræk er med i hele processen – fra specialfremstilling af prototype til det færdige, gennemtestede og produktionsmodnede emne.

Vi rådgiver gerne inden for udformning og finish på emner samt valg af råvare!

3D-designløsninger

Stantræk hjælper gerne med konstruktionsløsninger i både 2D og 3D.