­

Stantræks kernekompetencer er formgivning af mekaniske dele med udgangspunkt i plader og bånd i metal – i vores egen produktion!

Vores maskinparken spænder bredt – fra fuldautomatiske CNC-stansere og robotceller til kantbukning og manuelle produktionsmaskiner.

Det brede udvalg af moderne produktionsmaskiner gør, at vi med kort varsel kan omsætte kunders konstruktioner til håndgribelige emner. Og vi lader os gerne udfordre!

Vi følger altid emnet fra prototype til serieproduktion, uanset om det er lav- eller højvolumen.

 • 500x500 Revolverstans01
  Permalink
  Gallery

  CNC-stansning

  Stantræk har fuldautomatiserede CNC-stansere. Her er der tale om en meget hurtig og særdeles fleksibel produktionsproces, der håndterer emner med meget høj færdighedsgrad. Denne proces bruges både til høj- og lavvolumenproduktion, men vi bruger den også ofte til at fremstille prototyper. Prisen for CNC-stansede emner er yderst konkurrencedygtig, fordi mange processer samles i én maskine, […]

CNC-stansning

Stantræk har fuldautomatiserede CNC-stansere. Her er der tale om en meget hurtig og særdeles fleksibel produktionsproces, der håndterer emner med meget høj færdighedsgrad.

Denne proces bruges både til høj- og lavvolumenproduktion, men vi bruger den også ofte til at fremstille prototyper.

Prisen for CNC-stansede emner er yderst konkurrencedygtig, fordi mange processer samles i én maskine, som afgrater, gevindskærer, bukker og laver optræk.

Vi råder over et omfattende udvalg af værktøjer, der dækker de fleste behov.

 • 500x500 Automatstans - produktion01
  Permalink
  Gallery

  Automatstansning

  Automatstansning er ideel ved store serier, altså højvolumenproduktion, i forskellige materialetyper og sker i faste værktøjer og med meget små tolerancer, evt. som finstans. Både simple og komplicerede følgesnitsværktøjer bliver typisk udviklet og produceret i vores eget værktøjsmageri. Særligt inden for elektronik- og automotivebrancherne stilles høje krav til ensartethed og dokumentation af kvalitetssikring. Her kan […]

Automatstansning

Automatstansning er ideel ved store serier, altså højvolumenproduktion, i forskellige materialetyper og sker i faste værktøjer og med meget små tolerancer, evt. som finstans.

Både simple og komplicerede følgesnitsværktøjer bliver typisk udviklet og produceret i vores eget værktøjsmageri.

Særligt inden for elektronik- og automotivebrancherne stilles høje krav til ensartethed og dokumentation af kvalitetssikring. Her kan vi tilbyde SPC-målinger og dermed elektronisk dataopsamling.

 • 500x500 Laser01
  Permalink
  Gallery

  Laserskæring

  Laserskæring giver emner med høj præcision og høj finish, så det ofte ikke er nødvendigt med efterbehandling. Det er en hurtig og fleksibel produktionsproces og ideel til emner med huller og konturer, der er vanskelige at stanse. Denne proces bruges både til høj- og lavvolumenproduktion og ofte også til at fremstille prototyper. Prisen er konkurrencedygtig, […]

Laserskæring

Laserskæring giver emner med høj præcision og høj finish, så det ofte ikke er nødvendigt med efterbehandling. Det er en hurtig og fleksibel produktionsproces og ideel til emner med huller og konturer, der er vanskelige at stanse.

Denne proces bruges både til høj- og lavvolumenproduktion og ofte også til at fremstille prototyper.

Prisen er konkurrencedygtig, fordi produktionsomkostningerne er lave, ingen investering i værktøj, og materialet udnyttes optimalt.

 • 500x500 Kantbuk - produktion01
  Permalink
  Gallery

  Kantbukning

  Kantbukning er ideel til små og mellemstore serier og meget anvendelig til at fremstille prototyper og komplekse funktionsdele med snævre tolerancer. Processen er økonomisk, fordi vores maskiner giver mulighed for højhastighedskantbukning og automatisk kontrol af vinkelmål.

Kantbukning

Kantbukning er ideel til små og mellemstore serier og meget anvendelig til at fremstille prototyper og komplekse funktionsdele med snævre tolerancer.

Processen er økonomisk, fordi vores maskiner giver mulighed for højhastighedskantbukning og automatisk kontrol af vinkelmål.

Hydraulisk dybtrækning

Til vores hydrauliske pressere kan vi tilkoble robotter med mulighed for pick-and-place af emner.

 • 500x500 Manuel stans02
  Permalink
  Gallery

  Manuel stansning

  Manuel stansning er en ideel produktionsproces til forskellige specialemner, hvor værktøj er en nødvendighed. Det kan være store og små serier. På nogle stansemaskiner er der tilkoblet pick-and-place-enheder.

Manuel stansning

Manuel stansning er en ideel produktionsproces til forskellige specialemner, hvor værktøj er en nødvendighed.

Det kan være store og små serier. På nogle stansemaskiner er der tilkoblet pick-and-place-enheder.

CNC-fræsning

Vi bruger vores CNC-fræser til både bearbejdning af kundespecificerede emner og til fremstilling af højkomplekse dele til værktøjsfremstilling.

Rettevalsning

Hvis du stiller høje krav til emners planhed…

Svejsning

Vi punktsvejser, TIG-, MIG- og MAG-svejser.

Har du brug for at dine emner bliver svejset? Det kan vi også klare!

CNC-boltsvejsning

Stantræk råder over et CNC-styret boltsvejsningsanlæg.

 • 500x500 Afgrater01
  Permalink
  Gallery

  Vibrationsafgratning

  Vibrationsafgratning bruges, hvis kravet er emner uden skarpe kanter og hjørner – for at sikre, at den videre håndtering er uden risiko for skader på operatør eller montagepersonale. Vores anlæg har kapacitet op til mellemstore emner. Er emnerne større, bruger vi godkendte samarbejdspartnere.

Vibrationsafgratning

Vibrationsafgratning bruges, hvis kravet er emner uden skarpe kanter og hjørner – for at sikre, at den videre håndtering er uden risiko for skader på operatør eller montagepersonale.

Vores anlæg har kapacitet op til mellemstore emner. Er emnerne større, bruger vi godkendte samarbejdspartnere.

Afgratning af flade emner

Til krævende overflader har vi en maskine, der kan børsteafgrate.

Det foregår ved en skånsom proces, som giver meget håndvenlige emner.

Montage

Stantræk varetager diverse montageopgaver samt indkøb af montagedele.

Vask (tunnelvaskeanlæg)

Særligt elektronik- og automotivebrancherne stiller store krav til renhed inden den videre montage.

Men også andre brancher kræver, at de producerede emner er helt frie for fedt og olie.

 • 500x500 Automation03
  Permalink
  Gallery

  Robotter

  Vores brug af robotter reducerer lønomkostningerne – og vi sikrer en prisgunstig, effektiv og ensartet produktion. Derudover reducerer vi ensidigt, gentaget arbejde (EGA).

Robotter

Vores brug af robotter reducerer lønomkostningerne – og vi sikrer en prisgunstig, effektiv og ensartet produktion.

Derudover reducerer vi ensidigt, gentaget arbejde (EGA).

 • 500x500 Værktøj02
  Permalink
  Gallery

  Eget værktøjsmageri

  Stantræk har eget værktøjsmageri med professionelle og erfarne værktøjsmager. De bidrager til en kreativ og løsningsorienteret tilgang til den bedst mulige, mest enkelte og rentable løsning for dig som kunde. Men de har også knowhow til at gennemføre selv de helt specielle løsninger med komplekse følgesnitsværktøjer. Værktøjsmagerne tager sig af vedligeholdelse og reparation af dine […]

Eget værktøjsmageri

Stantræk har eget værktøjsmageri med professionelle og erfarne værktøjsmager. De bidrager til en kreativ og løsningsorienteret tilgang til den bedst mulige, mest enkelte og rentable løsning for dig som kunde.

Men de har også knowhow til at gennemføre selv de helt specielle løsninger med komplekse følgesnitsværktøjer.

Værktøjsmagerne tager sig af vedligeholdelse og reparation af dine værktøjer og sørger for, at de altid er klar til brug – så vi kan bruge dem i produktionen med kort varsel.